Jouw Beurswand kopen bij Beurswandwereld

beurswand
beurswand
beurswand

Uw beurswand bij ons in goede handen!

Met Beurswandwereld.nl bent u absoluut aan het juiste adres voor elke beurswand of presentatiewand. Door onze jarenlange ervaring en zicht op topkwaliteit is zelfs uw beursstand een pareltje! Topkwaliteit full colour print, panelen die niet omkrullen en een strak en innovatief design. Bij ons geldt; “goedkoop is geen duurkoop!”

Full colour printproces

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van uw beurswand een blikvanger creëren die uw beursstand een fantastische en professionele uitstraling geeft. Ons printproces kenmerkt zich door lage snelheid wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid voor elke presentatie. Zo kunnen wij voor u een mooie beurswand bedrukken.

Magnetische full colour banen op je Beurswand

De pop up beurswand wordt voorzien van magnetische full colour banen. Als de panelen geprint zijn worden ze heet 3 laags gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag op verlijmd is. Daarna worden de panelen schoon gesneden zodanig dat deze exact passen op de presentatiewand. Het aanbrengen van de magneetband is een nauwkeurig werkje. De magneetband zorgt ervoor dat de positionering van de panelen precies op de juiste plaats  bevestigd wordt. Op de wand zijn magneet strips magnetisch gemonteerd, deze zorgen ervoor dat de panelen op juiste plaats van de wand komen. Bij het opbergen van de panelen moet je ervoor zorgen dat er geen knikken in komen, dit voorkom je door de ze op te rollen met het beeld naar buiten. Paneel voor paneel plaats je deze in de transportkoffer, zodat deze probleemloos getransporteerd kunnen worden. De panelen rol je strak op en plaats deze in de koffer, dan draai je het paneel uit zodat deze klemt tegen de wand van de transport trolley. Dit proces is een van de mogelijkheden die toegepast kan worden.

 

Bekijk ons assortiment beurswanden. Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd bellen of mailen.

Of was je misschien op zoek naar een beurswand met balie?